Både medlemmer og abonnenter kan logge ind

Til medlemmer af DSF

For at kunne vedligeholde din profil i skuespillerhåndbogen, skal du oprette en adgangskode.

Opret adgangskode

Til abonnenter

Som abonnent kan du søge blandt ca. 2000 professionelle skuespillere, operasangere, dansere og koreografer i vores håndbog.

Bestil adgang

Søg blandt ca. 2000 professionelle skuespillere, operasangere, dansere og koreografer i Danmark, og find lige præcis den kunstner, du søger.

Dansk Skuespillerforbunds håndbog er den mest komplette fortegnelse over professionelle danske skuespillere, operasangere, dansere, musicalperformere og koreografer, og den har i mange år været et nyttigt arbejdsredskab for producenter, instruktører, castere og andre, der skal finde de rigtige medvirkende til bl.a. teater, film og tv.

JCLL.jpg
quotationmark
Håndbogen er en del af vores daglige arbejde med at finde skuespillere. Findes de, findes de her!
Jens Christian Lauenstein Led, dramaturg på Aalborg Teater
pskbrug.jpg
quotationmark
På Grob bruger vi aktivt håndbogen, primært til castings men også som inspiration til forskellige karakterkonstellationer, og ved udvikling historier og karakterer. Nuancer, detaljer og opdaterede fotos gør håndbogen til et vigtigt redskab for os.
Per Scheel-Krüger, daglig kunstnerisk leder på Teater Grob
riehede234_01.jpg
quotationmark
Den elektroniske håndbog er mit daglige værktøj. Billeder, lyd og videofiler fungerer som en appetizer - inden det fysiske møde, som jo altid vil være det vigtigste. Et dynamisk og tidsvarende arbejdsredskab, som jeg slet ikke kan undvære.
Rie Hedegaard, caster
nimbusbrug.jpg
quotationmark
Skuespillerhåndbogen er et godt værktøj, når vi caster vore film.
Nimbus Film
JHJbrug.jpg
quotationmark
Skuespillerhåndbogen er et uvurderligt værktøj når jeg caster spillere til forestillinger. Den skaber overblik i min hukommelse, for jeg bliver ofte mindet om gode skuespillere, når jeg browser rundt på siderne og kigger på cv'er, billeder og trailere.
Jacob Højgård Jørgensen, teaterleder på Teater Nordkraft
Lena_Paaske.jpg
quotationmark
Jeg holder mig ajour med den danske film- og teaterscene og vil nødig gå glip af noget. Derfor bruger jeg med selvfølgelighed også håndbogen.
Lena Paaske, caster
cssbrug.jpg
quotationmark
Det er ikke (kun) fordi jeg er miljøskadet, at jeg hører stemmer i dagligdagen...
Skuespillerhåndbogen er blevet et helt uundværligt redskab for mig, både når jeg caster stemmer – og når jeg skal finde telefonnumre og e-mailadresser.
Chresten Speggers Simonsen, kreativ leder Camp David
zentropa.jpg
quotationmark
Jeg bruger skuespillerhåndbogen til inspiration. Jeg er især glad for, at mange profiler har stemmeprøver, showreels eller eksempler på scener. Det er virkelig en god ting.
Sidsel Hybschmann, Associate Producer Zentropa
anaj.jpg
quotationmark
Skuespillerhåndbogen er min bibel og mit værktøj nummer et
Anja Philip, caster
tanja.jpg
quotationmark
Skuespillerhåndbogen er et fantastisk brugbart værktøj, når jeg præsenterer medlemmer i ind- og udland for diverse instruktører og producenter. Kan slet ikke undværes.
Tanja Grunwald, caster